Nedbrydning

Professionel nedbrydning tilbydes i Nordjylland

Genbrug og bæredygtig nedbrydning

Har du et hus, udhuse eller andre bygninger, du skal have revet ned? Så står vi hos Sulsted Vognmandsforretning i Nordjylland klar med vores ekspertise indenfor nedbrydning. Hos os er du sikker på at nedbrydningen sker efter alle forskrifter, og byggematerialerne efterfølgende bortskaffes på en miljømæssigt forsvarlig måde.

Vores kunder er både private boligejere og virksomheder i Aalborg, Brønderslev, Hjørring og resten af Nordjylland. Og vi sørger for, at nedbrydningen foregår professionelt og miljømæssigt forsvarligt.

Sikker screening af materialer

Når vi står for nedbrydning, sørger vi for, at alle de gamle byggematerialer bliver screenet, sorteret og kørt de rigtige steder hen. Det kan fx være gamle tagplader med asbest, som skal behandles og afleveres særskilt.

Er der materialer, der kan genbruges som fx tømmer eller mursten, sørger vi for, at de bliver sorteret fra og sendt videre til genbrug.

Med vores nedbrydning er du sikret:

  • Professionel nedbrydning gjort efter forskrifterne
  • Miljømæssig forsvarlig håndtering
  • Bæredygtig nedbrydning med blik for genbrug
  • Konkurrencedygtige priser

Kontakt os for tilbud på nedbrydning

Har du en eller flere bygninger, du skal have revet ned, kommer vi gerne forbi hos dig, og ser på opgaven. Bagefter giver vi en pris på arbejdet, som et uforpligtende tilbud på nedbrydning i Nordjylland til dig. Ring på : (+45) 30 25 98 26 eller skriv en mail til per@sulstedvognmand.dk