Krankørsel

Professionel krankørsel i Nordjylland

Sikker kørsel med kran

Står du og mangler en kran? – Ja, de færreste har lige en kran ved hånden, men det har vi hos Sulsted Vognmandsforretning. Vi hjælper med løfteopgaver og krankørsel ved byggerier, aflæsning og pålæsning, kørsel med containere og meget andet i Nordjylland.

Vi servicerer både private kunder og virksomheder i Aalborg, Hjørring, Brønderslev og det øvrige Nordjylland – og vi løfter også gerne opgaven hos dig.

Kran til selv de større opgaver

Vi råder over en formonteret kran. Rækkevidden er 20 meter, og med en samlet løftekapacitet på op til 32 TM, kan vi løfte selv de tungere læs, sikkert og effektivt. Vi har en kran med grab, og påtager os ligeledes hejseopgaver af forskellig art.

Vi udfører professionel krankørsel, hvis du skal have:

  • Kørt byggematerialer ind på en byggeplads
  • Bortskaffet byggeaffald på den rigtige måde
  • Kørt sand, sten eller grus ud
  • Løftet og fragtet containere

Gode tilbud på krankørsel

Hos Sulsted Vognmandsforretning får du altid en skarp og konkurrencedygtig pris på krankørsel, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Ring på : (+45) 30 25 98 26 eller skriv en mail til per@sulstedvognmand.dk

Husk! – Vi udlejer også containere, og sørger efterfølgende for sikker og miljørigtig bortskaffelse af byggeaffald, restjord og meget andet.